Image Alt

Archive

09
Sep

НАТО Караван

Велес, Штип, Куманово, Струмица, Прилеп, Битола
Целта на НАТО Караванот е да се поттикне аргументирана дебата за придобивките од евроатлантските интеграции и зачленувањето на Република Северна Македонија во НАТО.