Image Alt

Настани

09
Sep

НАТО Караван

Велес, Штип, Куманово, Струмица, Прилеп, Битола
Целта на НАТО Караванот е да се поттикне аргументирана дебата за придобивките од евроатлантските интеграции и зачленувањето на Република Северна Македонија во НАТО.
01
Mar

Дебатираме за НАТО со г-дин Стево Пендаровски

Инфо Центар За Евроатлантски Интеграции
Солидарноста е клучниот принцип на НАТО, истакна Националниот координатор за подготовка за членство на Република Македонија НАТО